frallorna

Direktlänk till inlägg 16 maj 2015

Idah har...

Av Lena - 16 maj 2015 17:45

       


Åkte till en Loppis i en grann socken, hittade inget jag ville ha, hade lagt i fika som vi fikade vid Mellsta camping, där Kristian Gidlund har fått sitt namn på en bänk, där han satt mycket... just den bänken satt åxå jag & den jag jobbade åt, i många år & blickade ut över allt vackra, pratade & tänkte... 



Näpp! det bidde ingen dans för Märta på dansbanan!! tokfia där, ska in ÖVERALLT! i varenda stuga & i varenda husvagn, hon är en liten *skäms-Fia* för oss ibland *skratt*


 


Hel sesångarna har verkligen sin egen sommarstuga, denna var väldigt *pimpad* ;)



Vattenpausen var välkommen, för det var så varmt & skönt på förmiddan :))


   


Så åkte vi till båthamnen en vända, min bror var där, hade en kaffe skvätt kvar ;) Oj vad min gubbe ser bister ut! ha ha ha ;) 


     


Ja så har jag ju letat efter ett gardin-tyg till Gullan, dom gula som satt har gjort sitt, blekta & inte fina längre. På hemvägen skulle jag in på en Ica & köpa baby spenat som inte finns på vår lilla butik hemma, & där! -på ett *fyndbord* vad annars? ha ha ha, låg denna fantastiska tygbit, en duk visst, en riktigt stor & så gott som genom mönstrad :)) blev 75 kr för den, jag som hade bestämt mej för en *glad, färgstark & blommig* gardin, letat på tygaffärer, men inte hittat *mitt tyg* & så låg denna där & bara väntade på mej, såååå glad jag blev, från Ica Home :) tagit in dom gula blekta & ska sy efter ;) -tycker ni det var ett gällt & skrikigt tyg?? själv tycker jag gullan ska stråla av färg & skönhet på vattnet :)))


Hittade åxå detta godis på en special avdelning, mmmmums så goda dom var, farligt goda, smaksatta med grönsaker & frukt, & utan massa äckel i ;)


Nu har sönerna varit hemma, en + flickvän stannade & åt en stoooor *vegan*sallad som jag svängde ihop, mumma mumma ;) nu ska jag koka lite kaffe & bjuda på.


Bara tråk på tv:n ikväll, ska kolla på playen/tv:n på lite annat vi missat, Sofias änglar & Nya arga snickarn m.m


Regn ska komma, himlen är svart, det är nog här alldelens strax.


                         Kram alla fina som kikar in! *hjärta*  

 
 
Ingen bild

so.carlsson.

16 maj 2015 18:38

Vilken skön semester tur ni gjorde med rull huset . Har nu börjat att jobbat lite försiktigt in på andra natten nu har varit jobbigt att gått hemma . Skall på återbesök 2/6 får se om det blir en operation igen?Vi får höras över en fika i Romme någon dag.Ha nu en fortsatt bra lördags kväll snart i väg till Falun börjar 20.00 på helgerna som inte nätterna är långa nog ändå.Hälsningar från oss i Romme.

Lena

16 maj 2015 22:58

Ja den var kanon!!!

V kan ta fika med & komma & hälsa på någon dag!! månd, eller tisdag! vid ett två tiden? lite svårt med Kristinas tider?... eller så kommer du hit & pratar bort en stund! vi är lediga båda 2 då :))

Vi kan höras på telefon :))

Kram & hoppas natten blir lugn!

 
Ingen bild

Kerstin.

17 maj 2015 08:32

Visst är det underbart vid mellsta i måndags så var vi där ock gick 1och halv timme fast vi gick över bron en helt underbar skog att vandra i vi skall ju ha kursen där varje måndag nu samma ställe där fralleträffen var,och i går så var jag och Mona till Hasselfors på valpträff 22 glada hundar som träffades och lekte med varandra vi fikade och pratade med uppfödarn och alla hundägarna så roligt på dessa träffar å se alla dessa glada hundar och vilket trevligt sätt dom har helt underbart,i dag är det gråväder så då blir det nog ett bullbak,snyggt tyg du fick tag i var det på Maxi (eller)har aldrig sett något tyg där.Ha en trevlig dag vid symaskin Kram.

Lena

17 maj 2015 09:19

Ja över bron vid Mellsta brukade jag åxå gå när jag jobbade i Kvarnsveden alla år, otroligt vackert, så långt blev det inte igår ;)
Ica Kvantum Kupolen har länge länge haft ett bord med rea då dom har lika länge hållit på med ombygnationen som aldrig verkar bli klar :( detta var ju en duk & det har jag faktiskt sett på Maxi att dom haft, i alla fall lite längre tillbaks, har inte kollat på sista tiden, men där vid påslakan & garn kanske det finns! :)) Skulle tvättat det igår, så det inte krymper om jag tvättar det färdigsytt, det var ren bomull, så då finns ju en liten krympmån, å andra sidan är det tunt så det torkar nog fort om jag handtvättar det nu ;)

Malte & jag var ut på en kiss & prupp vid åtta nu på morronen, blev genomvåta av bara det! så idag lär vi inte vara ute på några långa vändor ;)

Dennis & Mats håller på & pular md deras husbil,än det ena än det andra, igår skulle dom innstalera tv:n, inte alls en enkel sak, tur dom är duktiga båda 2, jag & Jeanette bara skrattade, drack kaffe & åt godis & kom med massa ideer, som inte dög *skratt* dom ska fortsätta idag, så mysigt att dom blivit med husbil! den är jätte mysig :))

Kram på er i regnet! *hjärta*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Torsdag 18 april 18:51

    I morse ställde jag mej & gjorde Maltes älsklingsmat, mos! + idag med morot i, & till dom stora bevingade en brödpudding, gårdagens bröd frallor en stor påse full för några kronor, sedan ägg, mjölk & smör 😉 emotogs med glädje denna kylsl...

Av Lena - Onsdag 17 april 14:18

        Detta var i måndags, så Malte & jag for till körgårn, tänkte skönt ute, men ack så jag bedrog mej, tänkte tunn jacka & inget täcke med till Malte, fick bli en vända innanför "murarna" Malte gillade promenebaden & gnällde inte över nor...

Av Lena - Lördag 13 april 17:22

     Igår tog vi en utflyktsdag, mot Dala Floda & en grönsaksodlare, biodynamiskt 👍 men inte för att införskaffa grönsaker, har redan fullt, utan för att köpa deras ägg, jag äter inga men "husse" gör & istället för dessa industriägg med ...

Av Lena - Torsdag 11 april 19:27

      Har gått med i något som heter REKO ringen genom Fb, där man köper ekologiska diverse varor direkt från bonden eller bagaren, grönsaksodlaren osv. från närmaste orterna. Man bokar via Fb, swichar & får en kod, sedan är det bara att hämta ...

Av Lena - Onsdag 10 april 19:08

    Måndags tog vi en smått kylslagen promenad, blåst brrr...          ... men så kom tisdagen med en värme som var helt underbar ☀️ jag hade bara en långärmad klänning, & bilen var sval men det blev lite flåsigt, men vi kl...

Presentation


Bloggen om Frallorna Märta, Malte & vår Ängla kärlek Petrus.
Här får ni följa oss på våra äventyr!
Klicka på bilderna, så blir dom större!
♥Varmt välkomna!!♥

Gästbok

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Prinsessan Märta Louise!

  

  

 

Ängla Petrus Lufsenburgs Teddy Bear

 

 

 

Lufsenburgs Its Only Love "Malte"

 

 

 

Kärlek♥

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Vackert...

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Vår vackra träbåt Karin

  

  

  

  

 


Ovido - Quiz & Flashcards