frallorna

Direktlänk till inlägg 30 juli 2013

Regn...

Av Lena - 30 juli 2013 18:50

 

                                Riktigt "trött väder" idag  


På Ta Till Vara hittade jag inget, inte heller Emmaus eller en Loppis som vi kollade på, jag letar efter en gammal soffa som ska passa på altanen, & hur den ska se ut? inte stor & klumpig, jag vet när jag hittar "den" när den bara plötsligt står där! -sinnet är öppet!  & den får inte vara dyr.


Vovvarna var hemma när vi åkte, & på ett ställe fanns ett fik, jag frågade gubben om vi skulle ta en fika? -men nej sa han, vi fikar hemma med Malte & Märta istället  själv kände jag att det hade varit romantiskt att sitta ner en kvart & tagit en kopp kaffe, men det får bli ett annat år!  


Gick en byavända när vi kom hem, skulle sedan fixa Takos & sedan åka till Romme & gå en promenad i sivilisationen, men under tiden jag rörde i grytorna började det regna & har inte slutat, så vi skippade det.


Haft en mysig ättämidda här hemma & inne, mej stör det inte att det regnar, bara kanon för svamp, växtlighet & så  


Fortfarande går det inte att ladda upp filmer, har ju några jag vill visa er, men det pågår reparation på Blogplatsen.


                     Kram på er mina fina läsare  

 
 
Kikkan

Kikkan

30 juli 2013 20:55

Här kom det ordentliga regnskurar under dagen men nu skinner solen igen..Har hjälp en ung svensk kompis med att passa deras lilla Victor, medans väninnan fick röja lite innan de ska ha rörmokare & sedan golvläggare i deras hus. Hade tänkt ta en långpromenad på ängen men det små promenade ute i trädgården mellan skurarna. Kramisar ♥♥♥

http://kickssons.bloggplatsen.se

Lena

30 juli 2013 21:54

Ok, regn mest överallt idag då ;)

Mysigt att få låna en Viktor! :))

Vårt regn behövs verkligen, ingen svamp orkar växa som det varit, nu har det regnat eller öst ner i många timmar, hoppas det blir lite mer svampighet he he ;)

Kram på dej♥

 
Ingen bild

Kerstin.

30 juli 2013 21:13

Lena du kan åka till Gustafs på Pärlan dom har också möbler,tror att dom har öppet i morgon så så har dom fika där med gott bröd.Ja det var verkligen skönt med regn så i natt kan man i alla fall sova utan å svettas av värmen har haft fläkt i sovrummet för det har ju varit som en bastu vissa nätter.Hoppas du hittar din soffa Kram Kerstin.

Lena

30 juli 2013 21:52

Så ni är hemma nu!!

Ja vi tänkte åka dit i lördags, men det hanns inte med, men i morrn ska vi dit! :)) tror inte det blir nått fik där, men man vet aldrig ;)

Vårt sovrum håller så svalt & skönt om vi har nerdraget, öppen ventilationslucka & stängd dörr, så ljuvligt att gå in & lägga sej i ett svalt sovrum efter en varm dag :)) vi har åxå en fläkt, måste vara den billigaste ever, för den låter som 10 tröskverk ha ha & det är omöjligt at få ro i kroppen ;)

Men nu behövs inga fläktar ha ha ;)

Kram i regnet♥

 
Krokii

Krokii

1 augusti 2013 12:15

Ja du regnväder behöver ju inte vara tråkväder :) Vovven min njöt i fulla drag av lite efterlängtad svalka. Och jag njöt i hemlighet jag med, det var lite mysigt med oväder och så doftar det så gott när det regnar. och man kan sitta inne och spana ut över rusket utan dåligt samvete :)

Kram♥♥

http://krokii.bloggplatsen.se

Lena

2 augusti 2013 22:46

Precis!!! så skönt med en svalkande dag :)) & svampen behövde det & mer faktiskt!, & säkert djuren i skogen åxå... & som du säjer, det doftar så gorr & friskt efter ett regn :))

Kram kram♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - Torsdag 18 april 18:51

    I morse ställde jag mej & gjorde Maltes älsklingsmat, mos! + idag med morot i, & till dom stora bevingade en brödpudding, gårdagens bröd frallor en stor påse full för några kronor, sedan ägg, mjölk & smör 😉 emotogs med glädje denna kylsl...

Av Lena - Onsdag 17 april 14:18

        Detta var i måndags, så Malte & jag for till körgårn, tänkte skönt ute, men ack så jag bedrog mej, tänkte tunn jacka & inget täcke med till Malte, fick bli en vända innanför "murarna" Malte gillade promenebaden & gnällde inte över nor...

Av Lena - Lördag 13 april 17:22

     Igår tog vi en utflyktsdag, mot Dala Floda & en grönsaksodlare, biodynamiskt 👍 men inte för att införskaffa grönsaker, har redan fullt, utan för att köpa deras ägg, jag äter inga men "husse" gör & istället för dessa industriägg med ...

Av Lena - Torsdag 11 april 19:27

      Har gått med i något som heter REKO ringen genom Fb, där man köper ekologiska diverse varor direkt från bonden eller bagaren, grönsaksodlaren osv. från närmaste orterna. Man bokar via Fb, swichar & får en kod, sedan är det bara att hämta ...

Av Lena - Onsdag 10 april 19:08

    Måndags tog vi en smått kylslagen promenad, blåst brrr...          ... men så kom tisdagen med en värme som var helt underbar ☀️ jag hade bara en långärmad klänning, & bilen var sval men det blev lite flåsigt, men vi kl...

Presentation


Bloggen om Frallorna Märta, Malte & vår Ängla kärlek Petrus.
Här får ni följa oss på våra äventyr!
Klicka på bilderna, så blir dom större!
♥Varmt välkomna!!♥

Gästbok

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Prinsessan Märta Louise!

  

  

 

Ängla Petrus Lufsenburgs Teddy Bear

 

 

 

Lufsenburgs Its Only Love "Malte"

 

 

 

Kärlek♥

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Vackert...

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Vår vackra träbåt Karin

  

  

  

  

 


Ovido - Quiz & Flashcards